Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Blog

Nytårshilsen fra Foreningen for Kønsforskning

Her ved udgangen af 2012 vil vi gerne fra bestyrelsen ønske jer alle et godt nytår!

 

Vi har i Foreningen for Kønsforskning haft et spændende år med både nye ansigter i bestyrelsen og diskussioner omkring både EU’s og Danmarks nye forskningsstrategier. Men også uden for (de symbolske) bestyrelseslokaler er der sket en del.

 

Under temaet Tro, håb & kærlighed blev der i foråret afhold årskonference på RUC – der skal lyde en stor tak til både arrangører og oplægsholdere. I samme forbindelse blev årets KRAKA-pris overrakt Signe Arnfred, der modtog hæderen på baggrund af værket Rethinking Gender in Africa.

Næste årskonference i Foreningen for Kønsforskning afholdes den 13. april 2013, i år arrangeret af KVINFO. Sæt allerede nu kryds i kalenderen!

 

Derudover har vi fejret 20-års jubilæet for Kvinder, Køn & Forskning, hvis stadige succes og relevans vi glæder os over. Vi håber, at vores medlemmer også nyder tidsskriftet, som i øvrigt er ved at blive digitaliseret. Se mere her.

 

Sammen med KVINFO har vi igen i år afholdt Vækstlaget – Nyt fra Kønsforskningen med stor succes. I det nye år vil vi arbejde videre på at udbrede konceptet til andre dele af landet. Vi hører gerne fra jer, hvis I har interesse i at være lokal samarbejdspartner i denne forbindelse.

 

Endelig vil vi blot minde om, at vi altid gerne modtager input til nye tiltag via foreningen@koensforskning.dk.

 

Godt nytår!

Submit a Comment