Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Blog

Det kritiske kønspoliti retter sit blik mod…

“Kan et slips tage medansvar for klimaet? NEJ, men det kan direktøren, der har det på”

Jeg beskæftigede mig i mit speciale (2008) med barrierer for kvinder på topposter. Mit fokus lå ikke så meget på de kvinder, der gerne ville og som stræbte efter at blive ledere og direktører, som på de kvinder der havde svært ved at se sig selv på direktørposten.

Jeg vil gerne begræde, at vi stadig ikke er kommet videre, men takke Dong Energy for at illustrere problemstillingen så tydeligt..

Comments

 1. Peter

  Dvs. at kvinder ikke må tage slips på?!?!

  Du er da diskriminerende!

 2. Michala

  Nej, det vil det ikke sige. Pointen er, at direktørposten associeres med et symbol på det mandlige, dvs. direktøren forventes at være en mand.

 3. Bo

  Det er da kønsdiskrimerende. Jeg kunne aldrig finde på at tage et slips på….bare fordi jeg er mand. Jeg associerer overhovedet ikke et slips med mandlighed. Sikke noget feministisk og diskriminerende pjat.

Submit a Comment